29 Nisan 2013 Pazartesi

5.6.7.8. HAFTAMIZ...








Bu inanılmazlık ….gerçek mi acaba çekişmeleri arasında nihayet doktora gidip bu olayı tescillendirmek kaldı.Ondan sonra tastamam hazır ve nazır olabilirim artık hamileliğime…5.hafta +2 ile tanışmamız… içim içime sığmıyor, nasıl mutluyuz… güzel oğlum çok mutlu, kocam çok mutlu… maaile-smile.

İçimde garip bir şeyler karışıklık ,kokulara karşı hassasiyet ,bulantı ama baş edebiliyorum.Limon kemirmekten,Rocco’ nun nerde ekşili şekeri varsa alıp emmekten fenalık geçirmek üzereyim.Uyumak ve bir daha o yataktan mümkünse kalkmamak istiyorum.
Çok yorgunuuuuuuuuuum çooooooook.

Anne:J ne yapsa üfffff.
Baba:J Allah yardım etsin,benimle uğraşıyor…
Abisi:J sürekli kendi çocukluğu anlattırıyor…sanırım bebek gelince kendisiyle ilgilenilmeyeceğini düşünüyor.



NOT:Kendi kendime karaladığım bu satırlar bloğumda yayınlama fikri sonradan aldığım bir karardır.Şimdi 9.haftanın içindeyim ve her bitişte yaşadıklarımı yazmaya karar verdim.Artık kusuruma bakmayın...

3 yorum:

  1. Merhabalar,
    Bloğunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim :))))
    Bebişinizi sağlıkla dünyaya getirmenizi diliyorum.
    Sizi izlemeye aldım, bana da beklerim,
    http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda tekrar görüşmeyi diliyorum.
    İzmir'den kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar samimi ve içten. iyi ki paylaşmışsın. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. Bekliyoruz diğer detayları:)
    Rocco cu anne:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili emel'cim yorumun için çok teşekkür ederim,çok mutlu oldum... her sabah o güzel bloğunu ilk tıkladığım ve özenerek imrenerek takip ettiğimsin sevgiler...

      Sil