15 Temmuz 2014 Salı

6. hastalık



       Ela'nın 3 gün süren gece ateşlenmeleri bizi biraz telaşlandırdı ikinci olsada bu gibi ateşler hep acaba havale geçirir mi endişesiyle uykusuz bırakıp ara ara ateşini ölçmemize sebep oluyor bu her anne baba için aynı, allah korusun yavrularımızı. 38.7 geçmeyen bir ateş telaş yapmaya gerek yokmuş.8. ayımızdayız ve alt iki dişimizde çıktı ateşin sebebi bu benin artık tavşan dişli bir kızım var:)



        Neyse bu arada iftar için akraba ziyaretinin ertesi vücudunda  kırmızı kırmızı döküntülerle uyandık sıvama yüzü gözü kıyamam hemen Dr.'muz korkulacak bir şey olamadığını ateş sonrası vücudun bir tepkisi olduğunu ve 6. hastalık denildiğini söyledi.2 gün sonrada geçti hiçbir ilaç ve krem kullanmamıza gerek kalmadı. Daha fazla bilgiyi buradan okuyabilirsiniz.

Ha bide benim ortancalarım da bunlar çok güzeller siz sevgili blog arkadaşlarım herşeyi sayenizde farkettim teşekkürler.





9 yorum:

  1. Kıyamam yaaaa çok geçmiş olsun. Ateş korkutuyor işte....

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederiz aycan, hiç hasta olmasınlar:(

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun kuzuya:( Alp te olmuştu 9 aylıktı bak sen diyince hatırladım. 6. hastalık demişti doktorumuz. Sıcaklara denk gelmişti aynen senin bıdığın ki gibi, ateş..ateş:(
    üzülme geçiyor bitiyor, bağışıklık sisteminin gelişmesi için bu hastalıklar olmalı zaten. Hastalanmaz sa o zaman endişe etmek lazım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım emel iyiki hemen geldin sen olmayınca buralar eksik kalıyor senin yerin ayrı tabi.diğer bloglarda çok iyiler çok seviyorum hepsinin yüreklerini resimlere yansıyan güzel gözlerini ayrıca turuncuodaya çok üzüldüm kapatmasın lütfen çünkü birşey bakmak istesen tekrar tekrar gidip bakıyor fijkir alıyorum işte böyle çenem açıldı gene seviyorum seni...

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun.Maşallah yavrularınıza..

    YanıtlaSil
  5. Ah o ateşlenmeleri uykusuz geceleri çok iyi bilirim Gülcan neyseki geçtik sayılır o dönemleri umarım sizin fıstığın da geçer bu arada maşallah her ikiside çok şeker sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya meltem kolay büyümüyorlar allahtan çalışmıyorum, kendim bakamadığım için vicdan azabı çekmiyorum birde.sevgiler sana yürekten.

      Sil
  6. merhaba takipçin oldum bana da beklerim

    YanıtlaSil